• Laagste prijs garantie
 • Gratis verzending vanaf €100
 • 0320 410 560

Infrarood panelen

 • LT Infrarood panelen
  LT Infrarood panelen

  Polarheat LT-infraroodpanelen leggen de betaalbare basis voor een goed functionerend infraroodpaneel in diverse afmetingen voor bij- en hoofdverwarming. Allemaal geschikt voor zowel horizontale als verticale montage aan wand en plafond. Ook in de badkamer.

 • Infrarood panelen sets
  Infrarood panelen sets

  Kant en klare infrarood panelen sets met een infraroodpaneel van de merken LT of Römer en ons eigen merk Polarheat ALU, een PH Optima draadloze klokthermostaat, ontvanger en montagebeugel. 2 keuzes in type ontvanger voor voeding middels stopcontact of vaste aansluiting.

 • Polarheat ALU infraroodpanelen
  Polarheat ALU infraroodpanelen

  Exclusief voor Polarheat geproduceerde aluminium infraroodpanelen met voetsteunen. Wij bieden deze panelen aan als betaalbaar alternatief op de bekende en vergelijkbare Römer infraroodpanelen uit Duitsland. Eerlijk is eerlijk; hetzelfde paneel voor een zeer scherpe prijs!

 • Ecaros infraroodpanelen
  Ecaros infraroodpanelen

  Het betaalbare infraroodpaneel uit de fabriek van de befaamde ‘Welltherm’ infraroodproducten. Op de markt gebracht in glad witte staal uitvoering en glazen uitvoering. Een breed assortiment panelen met 10% hoger rendement dan standaard ‘LT infraroodpanelen’.

 • Welltherm infraroodpanelen
  Welltherm infraroodpanelen

  Ongeëvenaarde kwaliteit in materiaal, afwerking en efficiëntie. Welltherm legt de lat al jaren op het allerhoogste niveau. De glazen wandpanelen zijn in iedere gewenste RAL kleur leverbaar of worden desgewenst in de fabriek uitgevoerd met een door uzelf aangeleverde afbeelding. Liever een infraroodspiegel? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Koop alléén deze maand een Welltherm infraroodpaneel en ontvang GRATIS een draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95.

 • Römer infraroodpaneel
  Römer infraroodpaneel

  Deze prachtige infrarood warmtepanelen van Römer zijn van Duitse design topkwaliteit. Volledig uitgevoerd in aluminium en eenvoudig te monteren aan wand, plafond of mobiel te gebruiken met de optioneel leverbare voetjes.

 • RVS power heater
  RVS power heater

  De krachtpatser van Polarheat! Betaalbare en duurzame oplossing voor uw verwarmingsbehoefte. Deze power rvs-heater met INOX-verwarmingselementen benut het gehele infraroodspectrum en zorgt zo voor een optimale warmteopbrengst. Geschikt voor bedrijfshallen, werkplaatsen en overdekte patio’s.

 • Black high power heaters
  Black high power heaters

  Heaters met een strakke vormgeving en hoge warmteopbrengst, zonder bijkomend en storend licht. De Black heater bereikt door het gepatenteerde ontwerp een temperatuur van maar liefst 400 'C. Zowel binnen als buiten overdekt te gebruiken. Leverbaar in vermogens 1500, 2400 en 3000W

Met de infrarood panelen van onze huismerken Polarheat LT, Ecaros, Welltherm en Römer heeft u het direct comfortabel en warm in huis. De infrarood warmtepanelen van deze topmerken staan garant voor jarenlang en probleemloos gebruik. U monteert de infrarood panelen gemakkelijk aan uw wanden of plafond met een maximale hoogte van 3 meter. Met onze infrarood warmtepanelen haalt u een energie-efficiënte vorm van infraroodverwarming in huis. 100% veilig en EU, EN en CE goedgekeurd. Bestel de infrarood panelen direct online of kom ze werkend ervaren in onze showroom!


Toepassing van infrarood panelen in verschillende ruimten

 • kantoren
 • woningen
 • werkplekken
 • kantines
 • hobbyruimtes
 • dierverblijven (hondenhokken, duivenhokken, volières etc.)


Ecologisch/economisch verantwoorde infrarood warmtepanelen

Er wordt vaak beweerd dat elektrisch verwarmen met infrarood panelen onzuinig is. Wanneer men verkeerd advies krijgt, werkt met te veel vermogen / aantal panelen of deze met ongeschikte thermostaten aanstuurt, dan is dit inderdaad het geval.

Indien u gebruik maakt van gescheiden zones, welke apart worden aangestuurd door daarvoor geschikte thermostaten, dan bespaart u maar liefst 20% op de energierekening. U heeft zelfs de optie voor aansturing van de infrarood warmtepanelen door een bewegingsmelder. Wanneer u de ruimte verlaat, gaat het infrarood paneel vanzelf uit. U kunt hierbij kiezen voor een vertraging van 30 tot 60 minuten.


Gebruik van infrarood panelen: veilig en gezond

Infrarood verwarming met panelen is net zoals alle ander soorten infraroodverwarming 100% veilig en aantoonbaar gezonder in gebruik dan warmteluchtverwarming (confectieverwarming). Infraroodverwarming heeft niets te maken met röntgenstraling, UV straling en microgolven. Feitelijk geeft elk object infraroodstraling af aan de omgeving waar de temperatuur lager is. De oppervlakte temperatuur van onze infrarood panelen is nooit hoger dan 110 graden Celsius. Hierdoor is er bij aanraking geen gevaar voor directe verbranding.


Infrarood panelen kopen

Bestel de infrarood warmtepanelen direct in onze webshop. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt over de infrarood panelen, dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 0320 410 560 of een e-mail te sturen naar info@polarheat.nl.

Bent u klaar om de stap te maken?