• Laagste prijs garantie
 • Gratis verzending vanaf €100
 • 0320 410 560
 • LT Infrarood panelen
  LT Infrarood panelen

  Polarheat LT-infraroodpanelen leggen de betaalbare basis voor een goed functionerend infraroodpaneel in diverse afmetingen voor bij- en hoofdverwarming. Allemaal geschikt voor zowel horizontale als verticale montage aan wand en plafond. Ook in de badkamer.

 • Infrarood panelen sets
  Infrarood panelen sets

  Kant en klare LT infrarood panelen sets met het populaire LT 700 Watt paneel met RF-Optima thermostaat en ontvanger. Met deze infrarood panelen set heeft u een paneel, thermostaat en ontvanger en montagebeugel compleet in huis. 2 keuzes in type ontvanger voor voeding middels stopcontact of vaste aansluiting.

 • Ecaros infraroodpanelen
  Ecaros infraroodpanelen

  Het betaalbare infraroodpaneel uit de fabriek van de befaamde ‘Welltherm’ infraroodproducten. Op de markt gebracht in glad witte staal uitvoering en glazen uitvoering. Een breed assortiment panelen met 10% hoger rendement dan standaard ‘LT infraroodpanelen’.

 • Römer infraroodpaneel
  Römer infraroodpaneel

  Deze prachtige infrarood warmtepanelen van Römer zijn van Duitse design topkwaliteit. Volledig uitgevoerd in aluminium en eenvoudig te monteren aan wand, plafond of mobiel te gebruiken met de optioneel leverbare voetjes.

 • Welltherm infraroodpanelen
  Welltherm infraroodpanelen

  Ongeëvenaarde kwaliteit in materiaal, afwerking en efficiëntie. Welltherm legt de lat al jaren op het allerhoogste niveau. De glazen wandpanelen zijn in iedere gewenste RAL kleur leverbaar of worden desgewenst in de fabriek uitgevoerd met een door uzelf aangeleverde afbeelding. Liever een infraroodspiegel? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Welltherm Ecoline stalen infraroodpanelen
  Welltherm Ecoline stalen infraroodpanelen

  De stalen infrarood panelen van Welltherm zijn voorzien van een slag- en krasbestendige poedercoat. Door een speciale bewerking van het oppervlak is de warmtedraaggolf optimaal. Deze panelen werken met een oppervlakte temperatuur van maar liefst 120 graden. Welltherm kwaliteit voor een eco-prijs.

 • RVS power heater
  RVS power heater

  De krachtpatser van Polarheat! Betaalbare en duurzame oplossing voor uw verwarmingsbehoefte. Deze power rvs-heater met INOX-verwarmingselementen benut het gehele infraroodspectrum en zorgt zo voor een optimale warmteopbrengst. Geschikt voor bedrijfshallen, werkplaatsen en overdekte patio’s.

Infrarood panelen

Bent u klaar om de stap te maken?