TESY Energiezuinige elektrische boilers 5 jaar fabrieksgarantie

  • TESY energiezuinige standaard elektrische boilers
    TESY energiezuinige standaard elektrische boilers

    De elektrische boilers van de TESY series modeco ceramic en Maxeau ceramic zijn aangepast voor gebruik in gebieden met hard en agressief water. Het ingebouwde droge keramische verwarmingselement wordt beschermd door een metalen behuizing met CrystalTech coating, wat een geluidsarme werking, een lange gebruiksduur en een betrouwbare bescherming tegen kalkafzetting garandeert. Het assortiment omvat elektrische boilers met een opslagcapaciteit van 50 tot 200 liter.

  • TESY elektrische Smart-boilers (iOS/Android)
    TESY elektrische Smart-boilers (iOS/Android)

    Onder de nieuwste modellen van de Modeco-serie hebben we de Modeco Cloud. Deze serie toestellen wordt gekenmerkt door een modern design en de laatste technologische innovaties die energiebesparende oplossingen combineren en voldoen aan de meest veeleisende veiligheidsvoorschriften. Deze elektrische boilers zijn gemakkelijk in het gebruik en u kunt ze overal ter wereld bedienen via de TesyCloud mobiele app of via een webbrowser. Het assortiment omvat elektrische boilers van energieklasse B met een opslagcapaciteit van 50 tot 150 liter.

De allernieuwste generatie elektrische boilers voldoet aan de hoogste normen voor energie-efficiënte apparaten op de Europese markt. De Modeco-serie beschikt over alle product- en technologische innovaties die men van TESY mag verwachten, evenals de speciaal ontwikkelde INSUTECH Plus-technologie voor gelijkmatige verdeling van de 32 mm dikke zeer efficiënte isolatie, met een unieke technische oplossing waardoor er geen koudebrug tussen de watertank en de montagebeugel op de muur is. Dit leidt tot een afname van energieverlies van 16%.


De Modeco-serie omvat een breed scala aan elektrische boilers incl. de Modeco Cloud-modellen van de TESY-familie die door middel van het internet via de mobiele app TesyCloud bedient kunnen worden. De modellen van de Modeco Cloud beschikken over de ECO SMART-functie voor een intelligente bediening van het apparaat met het oog op lage energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de boilers volgens de hoogste energieklasse (B) in de categorie elektrische boilers zijn gekwalificeerd. Het ingebouwde droge keramische verwarmingselement met een warmte-afgifte oppervlak van maximaal 70% en een lage warmtebelasting van onder de 3 W/m², beschermt het toestel tegen kalkafzetting, zelfs op plaatsen met zeer hard en agressief water.

De Modeco-serie omvat ook modellen met een ingebouwde warmtewisselaar met hoog vermogen (1 of 2) met de gepatenteerde TURBULATOR, die een tot 26% efficiëntere warmtewisseling mogelijk maakt.

Bent u klaar om de stap te maken?