TESY elektrische boiler mét warmtewisselaar

 • TESY boilers met één warmtewisselaar
  TESY boilers met één warmtewisselaar

  De elektrische boilers van de BiLight-serie met ingebouwde high-efficiency warmtewisselaar/extra power wisselaar zijn een slimme oplossing als koppeling gewenst is met een centrale verwarming of ander soortgelijk systeem. Het staat het gebruik toe van alternatieve bronnen van warmte-energie, zoals zonnecollectoren, houtpallet-kachel of cv-ketel. Het assortiment omvat modellen met een opslagcapaciteit van 80 tot 150 liter.

 • TESY boilers met twee warmtewisselaars
  TESY boilers met twee warmtewisselaars

  De elektrische boilers van de BiLight-serie met twee wisselaars zorgen ervoor dat het toestel gelijktijdig kan worden aangesloten op twee afzonderlijke alternatieve energiebronnen, zoals zonnecollectoren, houtpallet-kachels of een cv-ketel, naast het gebruik van stroom. Het assortiment omvat modellen met een opslagcapaciteit van 120 en 150 liter.

 • TESY Energiezuinige boilers met één wisselaar
  TESY Energiezuinige boilers met één wisselaar

  De elektrische boilers van de modeco ceramic serie met ingebouwd(e) warmtewisselaar hebben een energieklasse B en zijn zeer efficiënt in combinatie met alternatieve verwarmings bronnen, zoals zonnecollectoren, cv-ketels en houtkachels. Ze zijn speciaal gemaakt om te gebruiken met hard en agressief water, gebruikmakend van stroom. Het assortiment omvat elektrische boilers met een opslagcapaciteit van 80 tot 150 liter met 5 jaar fabrieksgarantie.

De TESY elektrische boilers van de BiLight- en Modecoserie met ingebouwde warmtewisselaar(s) zijn een slimme oplossing als koppeling gewenst is met een centrale verwarming of ander soortgelijk systeem. Het staat het gebruik toe van alternatieve bronnen van warmte-energie, zoals zonnecollectoren, houtpallet-kachel of cv-ketel. Het assortiment omvat modellen met één of twee warmtewissels en een opslagcapaciteit van 80 tot 150 liter.

Bent u klaar om de stap te maken?