Warm water zonder gas

 • Elektrische boilers
  Elektrische boilers

  Ideaal op plekken waar men zonder aardgas wil verwarmen. Vergeleken met traditionele cv-ketels is er geen rookgasafvoer, zuurstofgebruik en gevoeligheid voor storingen. Elektrische boilers staan direct paraat om u zonder wachttijd te voorzien van warm tot heet tap- en douchewater. Eenvoudig op de oude plek van de CV ketel te plaatsen en aan te sluiten op bestaande leidingen.

 • Warmtepompboilers
  Warmtepompboilers

  Luchtwarmtepompboilers voor uw warme tapwater. De milieuvriendelijke manier van warmwater opwekken waarbij u rijkelijk wordt beloond met hoge subsidies. U kunt rekenen op zo’n 70% vergoeding van de aanschafprijs door het RVO. Afhankelijk van de gekozen combinatie kunt u tot wel 7 maanden per jaar volledig op zonkracht uw water verwarmen!

 • Wahlbach doorstroom verwarmers
  Wahlbach doorstroom verwarmers

  Deze elektrische doorstroom verwarmers van Wahlbach zijn de perfecte oplossing voor uw behoefte aan warm tapwater. Ze hebben geen buffervat nodig, want ze produceren het warme water alleen op het moment dat u er bij het opendraaien van de warme kraan om vraagt. Zeer compacte modellen dus bijna overal te plaatsen. Elektrische aansluiting vanaf 16A mogelijk.

 • Verwarmen zonder gas
  Verwarmen zonder gas

  Met verwarmen zonder gas middels infrarood haalt u een duurzame oplossing in huis voor de verwarming met verbranding van fossiele brandstoffen. Door duurzaam opgewekte stroom te gebruiken in combinatie met infrarood verwarming kunt u uw bijdrage leveren aan een beter milieu. Zonnepanelen op het dak? Ja! Bovendien is uw terugverdientijd dan slechts 5-7 jaar!

Bent u klaar om de stap te maken?