• Laagste prijs garantie
 • Gratis verzending vanaf €100
 • 0320 410 560
 • Wahlbach doorstroom verwarmers
  Wahlbach doorstroom verwarmers

  Deze elektrische doorstroom verwarmers van Wahlbach zijn de perfecte oplossing voor uw behoefte aan warm tapwater. Ze hebben geen buffervat nodig, want ze produceren het warme water alleen op het moment dat u er bij het opendraaien van de warme kraan om vraagt. Zeer compacte modellen dus bijna overal te plaatsen. Elektrische aansluiting vanaf 16A mogelijk.

 • Elektrische boilers
  Elektrische boilers

  Ideaal op plekken waar men zonder aardgas wil verwarmen. Vergeleken met traditionele cv-ketels is er geen rookgasafvoer, zuurstofgebruik en gevoeligheid voor storingen. Elektrische boilers staan direct paraat om u zonder wachttijd te voorzien van warm tot heet tap- en douchewater. Wij leveren elektrische boilers met energielabel-B dus deze zijn zeer efficiënt te noemen. Eenvoudig op de oude plek van de CV ketel te plaatsen en aan te sluiten op bestaande leidingen.

 • Zonneboilers en warmtepompen

  Zonneboilers met luchtwarmtepomp ondersteuning voor uw warme tapwater. De milieuvriendelijke manier van warmwater opwekken waarbij u rijkelijk wordt beloond met hoge subsidies. U kunt rekenen op zo’n 70% vergoeding van de aanschafprijs door het RVO. Afhankelijk van de gekozen combinatie kunt u tot wel 7 maanden per jaar volledig op zonkracht uw water verwarmen!

 • Verwarmen zonder gas

  Met verwarmen zonder gas middels infrarood haalt u een duurzame oplossing in huis voor de verwarming met verbranding van fossiele brandstoffen. Door duurzaam opgewekte stroom te gebruiken in combinatie met infrarood verwarming kunt u uw bijdrage leveren aan een beter milieu. Zonnepanelen op het dak? Ja! Bovendien is uw terugverdientijd dan slechts 5-7 jaar!

Warm water zonder gas

Bent u klaar om de stap te maken?