Watts programmeerbare RF thermostaat, BT-DP02 RF

Productomschrijving

Watts Smart Home Programmeerbare RF Thermostaat met display
BT-DP02 RF

Deze programmeerbare RF Thermostaat met display is zeer eenvoudig in gebruik. Middels de drukknoppen bepaalt u de gewenste temperatuur, tijden en setpoints. Deze thermostaat wordt gevoed middels 2 x AAA Alkaline batterijen en kan draadloos worden gekoppeld met de centrale touchscreen controller en ontvangers. Deze programmeerbare RF thermostaat van Watts is opbouw en kan tegen een vlakke wand worden gemonteerd of met de standaard meegeleverde voetsteun op bijvoorbeeld een dressoir worden geplaatst.

Met deze thermostaat meet en regelt u de temperatuur van de ruimte waar deze zich in bevind en wordt er een RF-signaal (868 MHz) naar de ontvanger gezonden die vervolgens spanning aan uw infrarood (vloer)verwarming geeft. De ontvanger zit dus geplaatst tussen de 230V voeding en uw infrarood verwarming.

Naast het zelfstandig gebruik van de thermostaat en ontvanger is het tevens mogelijk om deze te koppelen op het Controle Centrum van het Watts Vision systeem. Hiermee wordt het mogelijk om via de Watts Centrale WiFi controller of middels een App voor IOS en Android alle gekoppelde apparaten te bedienen, overal ter wereld.

Ontvanger keuze
De thermostaat kan worden gekoppeld met de volgende ontvangers:

- Opbouw ontvanger BT-WR02 RF, maximale belasting 10A / 2200 Watt. Voor montage op een lasdoos, lichtpunt of direct op de wand.
- Inbouw ontvanger BT-FR02 RF (optioneel met externe vloersensor), maximale belasting 16A / 3500 Watt. Voor montage in een standaard wand inbouwdoos. 
- Plug-in ontvanger BT-PR02 RF, maximale belasting 16A / 3500 Watt, voor gebruik in geaarde- en ongeaarde wandcontactdoos.

Kies het gewenste aantal thermostaten, nadat u deze in uw winkelmandje heeft geplaatst kunt u een keuze maken uit de geselecteerde ontvanger(s).

Neem gerust contact met ons op voor uitleg en begeleiding!

Bent u klaar om de stap te maken?