Watts plug-in ontvanger 16A, BT-PR02 RF

Productomschrijving

Watts plug-in ontvanger 16A
BT-PR02 RF

Draadloze ontvanger voor alle Watts Smart Home thermostaten.
Deze inbouw ontvanger wordt gevoed middels 230V en kan draadloos via een radiofrequentie signaal worden gekoppeld met andere WATTS® Vision® Smart Home-producten.

Met de ontvangers van Watts Vision kunt u vrijwel alle typen elektrische infrarood (vloer)verwarming aansturen. De plug-in ontvanger van Watts is geschikt voor gebruik in een stopcontact. De ontvanger schakelt het vermogen naar de verwarmingselementen zoals infraroodpanelen of vloerverwarming en heeft een maximum vermogen dat zij kan schakelen van 16A - 250V/50Hz ofwel 3500 Watt.

Met de Watts RF thermostaten meet en regelt u de temperatuur van de ruimte waar deze zich in bevind en wordt er een RF-signaal (868 MHz) naar de ontvanger gezonden die vervolgens spanning aan uw infrarood (vloer)verwarming geeft. De ontvanger zit dus geplaatst tussen de 230V voeding en uw elektrische verwarming.

Naast het zelfstandig gebruik van de thermostaat en ontvanger is het tevens mogelijk om deze te koppelen op het Controle Centrum van het Watts Vision systeem. Hiermee wordt het mogelijk om via de Watts Centrale WiFi controller of middels een App voor IOS en Android alle gekoppelde apparaten te bedienen, overal ter wereld.

Kies het gewenste aantal inbouw ontvangers, nadat u deze in uw winkelmandje heeft geplaatst kunt u een keuze maken uit een selectie van overige WATTS® Vision® Smart Home-producten.

Neem gerust contact met ons op voor uitleg en begeleiding!

Bent u klaar om de stap te maken?