Watts inbouw ontvanger 16A, BT-FR02 RF

Productomschrijving

Watts inbouw ontvanger 16A - Optioneel met Externe vloersensor.
BT-FR02 RF

Draadloze ontvanger voor alle Watts Smart Home thermostaten.
Deze inbouw ontvanger wordt gevoed middels 230V en kan draadloos via een radiofrequentie signaal worden gekoppeld met andere WATTS® Vision® Smart Home-producten.

Met de ontvangers van Watts Vision kunt u vrijwel alle typen elektrische infrarood (vloer)verwarming aansturen. De inbouw ontvanger van Watts kan worden gemonteerd in een standaard inbouw- of opbouw doos. De ontvanger schakelt het vermogen naar de verwarmingselementen zoals infraroodpanelen of vloerverwarming. De inbouw ontvanger heeft een maximum vermogen dat zij kan schakelen van 16A - 250V/50Hz ofwel 3500 Watt.

Bij gebruik van deze inbouw ontvanger voor uw vloerverwarming is er optioneel een vloersensor leverbaar.

Met de Watts RF thermostaten meet en regelt u de temperatuur van de ruimte waar deze zich in bevind en wordt er een RF-signaal (868 MHz) naar de ontvanger gezonden die vervolgens spanning aan uw infrarood (vloer)verwarming geeft. De ontvanger zit dus geplaatst tussen de 230V voeding en uw elektrische verwarming.

Naast het zelfstandig gebruik van de thermostaat en ontvanger is het tevens mogelijk om deze te koppelen op het Controle Centrum van het Watts Vision systeem. Hiermee wordt het mogelijk om via de Watts Centrale WiFi controller of middels een App voor IOS en Android alle gekoppelde apparaten te bedienen, overal ter wereld.

Kies het gewenste aantal inbouw ontvangers, nadat u deze in uw winkelmandje heeft geplaatst kunt u een keuze maken uit een selectie van overige WATTS® Vision® Smart Home-producten.

Neem gerust contact met ons op voor uitleg en begeleiding!

Bent u klaar om de stap te maken?