PH Nero Wifi draadloos - Opbouwset 10A

Productomschrijving

De PH Nero thermostaat is een slimme WIFI thermostaat en ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. De thermostaat is te koppelen met de gratis app TuyaSmart voor IOS en Android, hierdoor kunnen er diverse koppelingen worden gemaakt met andere apparaten via Tuya en/of IFTTT. Tuya: Google assistent, Alexa en Siri.

De thermostaat heeft een ingebouwde RF ontvanger, zodat deze functioneert met de TC400 Plug-in ontvanger 16A en de Vaste opbouw ontvanger 10A. De PH Nero Wifi draadloos - Opbouwset 10A wordt standaard geleverd met de Vaste opbouw ontvanger 10A (voeding middels centraaldoos).
Voeding thermostaat bediendeel alleen met USB laadsnoer. WERKT NIET MET BATTERIJEN!

Deze draadloze WIFI thermostaat is duidelijk leesbaar dankzij het verlichte display en is tevens makkelijk te bedienen met de vijf touch knoppen. De thermostaat is eenvoudig aan de muur te monteren met de standaard meegeleverde muurbeugel. Het is ook mogelijk om de thermostaat los op het dressoir te zetten met de standaard meegeleverde dressoir beugel.

U kunt voor de thermostaat een programma (PRG) voor 7 dagen per week, 4 schakelmomenten per dag instellen of via de handmatige (MAN) modus de temperatuur instellen. Het display geeft zowel de ingestelde temperatuur als de gemeten temperatuur, tijd en programmakeuze weer.

Bent u klaar om de stap te maken?