Overige

 • Elektrische wandhaard
  Elektrische wandhaard

  Decoratieve elektrische wandhaard van zwart gebogen gehard glas met LED-vlameffect van het merk Tesy.

 • High power warme voetenmat
  High power warme voetenmat

  Deze high power warme voetenmat heeft maar liefst 400W per m2 en is zowel thuis als op werk te gebruiken. Met de dimmerstekker is de mat eenvoudig aan te sluiten op het stopcontact en direct klaar om te gebruiken. De ingebouwde beveiliging voorkomt dat het warmer wordt dan 60 graden Celsius.

 • Vorstbeveiliging
  Vorstbeveiliging

  Met onze vorstbeveiliging voorkomt u bevroren leidingen, afvoeren en dakgoten. De vorstbeveiligingskabel is eenvoudig te installeren en gebruiksklaar. Wikkel de kabel eenvoudig om de te beschermen waterleiding of afvoer. Leverbaar met of zonder plug-in thermostaat.

 • Fiber infraroodpaneel
  Fiber infraroodpaneel

  Zeer compact verwarmingspaneel dat voorzien is van een watervaste bovenlaag aan de verwarmingskant en een zelfklevende laag aan de onderkant. Met de ingebouwde dimmer is de oppervlakte temperatuur traploos regelbaar tot maximaal 80 graden.

 • Alu infraroodpaneel
  Alu infraroodpaneel

  Dit infraroodpaneel is toe te passen in verschillende vochtige en stoffige ruimtes. Voorbeelden van toepassingen: als bureauverwarming, plaatselijke verwarming, voetverwarming, terrariums, dieren verblijven of om lakken, verfen of plantgoed op temperatuur te houden.

 • Warmtevest
  Warmtevest

  Met dit warmtevest heeft u het altijd aangenaam warm. Het vest is te dragen onder kleding en wordt door middel van een lithium-lon accu verwarmd. Afwasbaar met vochtige doek, volledig CE getest, 100% veilig en vochtbestendig. Geleverd met digitale afstandsbediening en 2 jaar garantie.

 • Spiegelverwarming
  Spiegelverwarming

  Nooit meer beslagen spiegels na het douchen met onze spiegelverwarming. Wij hebben spiegelverwarmingen in verschillende afmetingen en wattages. Eenvoudig aan te brengen op de achterkant van de spiegel en aan te sluiten op bijvoorbeeld de verlichting.

 • Rubber verwarmde matten
  Rubber verwarmde matten

  Rubberen en siliconen verwarmde voetenmatten kunnen een temperatuur van ongeveer 40'C tot 60'C bereiken. Geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. De rubber verwarmde matten hebben een IP67 kwalificering (waterproof).

Bent u klaar om de stap te maken?