Infrarood vloerverwarming

 • Laminaat verwarming
  Laminaat verwarming

  Vloerverwarming voor alle zwevende hout- of laminaatvloeren. Deze infrarood vloerverwarming is ruimtebesparend, onderhoudsvrij en energie-efficiënt. Wij maken de infrarood folies voor u op maat en u ontvangt 10 jaar productgarantie.

 • ALU-Pro Doe het zelf infrarood vloerverwarming
  ALU-Pro Doe het zelf infrarood vloerverwarming

  De ALU-pro doe het zelf vloerverwarming mat met 1 aansluitkabel voor ruimtes van 2 t/m 12 M2. Deze mat is door u zelf vorm te geven door middel van inknippen en omleggen. Geschikt voor laminaat, (klik)PVC, houten vloer tot 15MM en tapijt. Kies uw complete set met ondervloer, thermostaat en aantal benodigde vierkant meters verwarmingsmat. Binnen 1 uur geïnstalleerd en klaar voor gebruik!

 • Elektrische vloerverwarming kabelmatten 3,8MM
  Elektrische vloerverwarming kabelmatten 3,8MM

  Het elektrisch verwarmen van de vloer met een 3,8MM mat is een eenvoudige oplossing voor het verwarmen van tegelvloeren zonder te hoeven boren of frezen. De elektrische vloerverwarming is eenvoudig te verlijmen met tegellijm.

 • PH Elektrische kabelvloerverwarming 6MM - 20W/M
  PH Elektrische kabelvloerverwarming 6MM - 20W/M

  Een 6MM dikke vloerverwarmingskabel wordt net als conventionele vloerverwarming in een circuit op gaasmatten vastgemaakt en mee gestort in een dek- of smeervloer van minstens 5CM dikte. De massa van de vloer fungeert als buffer om de warmte van de kabel in op te slaan en af te geven aan de ruimte. Leverbaar als losse kabels en in complete sets met thermostaat.

 • Karpet verwarming
  Karpet verwarming

  De karpet verwarming is ideaal om uw zithoek bij te verwarmen. Onze karpet verwarmingen zijn eenvoudig uit te rollen en verwarmen de vloer en uw voeten al binnen 10 minuten. Het is mogelijk om uw eigen karpet eroverheen te leggen. Het betreft hier contactverwarming voor voeten en benen.

Bent u klaar om de stap te maken?