Plafondverwarming Infraheat 150W/M2 120CM breed

Productomschrijving

De Infraheat verwarmingsfolie die wij in ons assortiment voeren is ideaal om te worden toegepast als plafond- of wandverwarwarming voor diverse ruimtes. De verwarmde breedte bedraagt 4 x 20cm: 5 cm aan elke kant en tussen de verwarmde stroken 10cm welke kan worden gebruikt om de verwarmingsfolie te nieten tegen raggels.

Hoe werkt het?
Op het bestaande plafond wordt iedere 30cm regelwerk aangebracht. Hiertussen komt 2 cm Tempex wat dient als reflector voor de warmte die wordt geproduceerd door de Infraheat verwarmingsfolies. Nadat het regelwerk en de isolatie is aangebracht worden hierop de Infraheat verwarmingsfolies aangebracht en getest. Als laatste stap wordt er gipsplaat of andere afwerking naar keuze aangebracht en afgewerkt.

Stralingswarmte gaat naar beneden
Doordat de geproduceerde stralingswarmte alleen naar beneden kan profiteert u vrijwel direct van een aangename warme gloed over het gehele woonoppervlak. U voelt de warmte al binnen 15 minuten!
U kunt de ervaring vergelijken met de warmte afgifte van een stenen buitenmuur nadat deze is opgewarmd door de zon.
Het Infraheat systeem is geschikt voor plafonds tot 300cm hoogte. De geproduceerde warmte straling is 100% veilig voor mens, meubelen en afwerking van uw woning.

Voor woonruimte berekent u minimaal 30-40W/M3 en voor de badkamer berekent u minimaal 60-70W/M3.
Elke verwarmingsfolie heeft standaard een aansluitkabel van 250cm.

Voor de verwarmingsfolies geldt een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Dit artikel wordt speciaal op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd. 

Lees hier de volledige omschrijving en toepassing van dit product.

Bent u klaar om de stap te maken?