• Laagste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf €100
  • 0320 410 560

Welltherm spiegel infraroodpaneel 60x90CM 580W

Productomschrijving

Welltherm spiegel infraroodpanelen

Het Welltherm spiegel infraroodpaneel creëert comfortabele warmte en daarnaast geniet u van een spiegel die nooit meer beslaat. De spiegeloppervlakte is verwarmd en (spat)waterdicht. De infraroodpanelen zijn hiermee zeer geschikt voor in een badkamer of wellnessruimte. Gemakkelijk te monteren zowel horizontaal als verticaal aan een wand. Het glas heeft een lichtgrijze tint en u heeft de keuze om het paneel af te werken met of zonder aluminium lijst. De afmetingen van de infraroodspiegel zijn 60 bij 90 cm.Enkele Welltherm feiten
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement. (Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

Bent u klaar om de stap te maken?