Welltherm spiegel infraroodpaneel 60x150CM 930W

Productomschrijving

Welltherm spiegel infraroodpaneel 60x150cm 930W

Het Welltherm spiegel infraroodpaneel is de perfecte oplossing voor het verwarmen van badkamers en wellnessruimtes. Het grote voordeel van de infraroodspiegel is dat deze niet kan beslaan. Met een lichtgrijs glasoppervlakte heeft de spiegel een stijlvol design. U kunt kiezen voor een afwerking met of zonder aluminium lijst. De infraroodspiegel heeft een afmeting van 60 bij 150 cm en is leverbaar met diverse thermostaatkeuzes. Montage van de infraroodpanelen kan zowel horizontaal als verticaal.


Enkele Welltherm feiten
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement. (Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met de TC400 plug-in ontvanger (16A) óf GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?