Welltherm krijtbord infraroodpaneel 60x90CM 580W

Productomschrijving

Combineer een memobord en milieuvriendelijke verwarming met een krijtbord infraroodpaneel! Het matzwarte glas geeft een strakke uitstraling en door de mogelijkheid op het krijtbord te schrijven ontstaat er een extra functie. Zeer geschikt als infraroodpaneel voor in een keuken of woonkamer. Het infraroodpaneel is leverbaar met of zonder frameomlijsting. Ook heeft u de keuze uit diverse thermostaten. Met een krachtige en snelle warmteafgifte van 120 graden geniet u binnen korte tijd van een verwarmde ruimte.

Welltherm glazen infraroodpanelen 
Glas infraroodpanelen van Welltherm zijn gemaakt van ESG zekerheidsglas waaruit de voorspanning is verwijderd.
Het glasoppervlak van Welltherm infraroodpanelen is naar smaak te kiezen in gebroken wit, kristalwit, zwart of iedere RAL kleur naar eigen smaak. Daarnaast kunt u dit infraroodpaneel laten voorzien van uw eigen foto of afbeelding!
U kunt uw paneel met of zonder frame- omlijsting bestellen.

Waarom Welltherm infraroodpanelen?
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement.
(Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van   andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met de TC400 plug-in ontvanger (16A) óf GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?