Welltherm high power infraroodpaneel 60x120CM 1400W

Productomschrijving

De Welltherm high power infraroodpanelen bieden de mogelijkheid om snel warmte te creëren in grote ruimtes met hoge plafonds. Dankzij een oppervlaktetemperatuur van 150 graden zijn moeilijk verwarmbare ruimtes binnen korte tijd voorzien van een aangename warmte. De infraroodpanelen worden geleverd in kristalwit met een omlijsting van aluminium. U heeft de keuze uit verschillende thermostaten. Van een digitale inbouwthermostaat tot een klokthermostaat met touchscreen kleurenscherm. De Welltherm high power infraroodpanelen worden vaak geplaatst in garages, loodsen, schuren, showrooms en grote bedrijfspanden.

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met de TC400 plug-in ontvanger (16A) óf GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?