Welltherm glazen infraroodpaneel 60x90CM 580W

Productomschrijving

Welltherm glazen infraroodpaneel 60x90cm 580W
Kies voor natuurlijke warmte in uw ruimte met een Welltherm glazen infraroodpaneel. Door het omzetten van stroom in infraroodstraling ontstaat er een aangename stralingswarmte. De warmte wordt zeer gelijkmatig verdeeld en de panelen verwarmen objecten in plaats van lucht. Hierdoor is er geen stofverplaatsing en zijn de infraroodpanelen goed geschikt voor mensen met een stofallergie. De infraroodpanelen hebben een afmeting van 60 bij 90 cm en zijn leverbaar in diverse opties. Zo bepaalt u zelf of u wel of geen frameomlijsting wilt, kiest u een gewenste kleur en thermostaatkeuze.

Waarom Welltherm infraroodpanelen?
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement.
(Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van   andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met de TC400 plug-in ontvanger (16A) óf GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?