Welltherm glazen infraroodpaneel 60x60 370W

Productomschrijving

Welltherm glazen infraroodpanelen 
Creëer een aangename en zeer gelijkmatige warmte in uw ruimte met een Welltherm glazen infraroodpaneel. De infraroodtechniek in de panelen zetten stroom om in een infraroodstraling voor een prettige en natuurlijke warmte. De infraroodpanelen zijn onderhoudsvrij en zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. In radiotoren zit veel stof en door luchtcirculatie wordt het stof verplaatst. Infraroodverwarmingspanelen zijn geen verzamelplaats voor stof. Stem de glazen infraroodpanelen af op uw ruimte dankzij diverse kleurmogelijkheden.

Waarom Welltherm infraroodpanelen?
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement.
(Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van   andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met de TC400 plug-in ontvanger (16A) óf GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?