Welltherm glazen infraroodpaneel 60x150CM 930W

Productomschrijving

Welltherm glazen infraroodpanelen 
Wanneer u op zoek bent naar een natuurlijke en aangename manier van verwarmen, zijn de Welltherm glazen infraroodpanelen zeer geschikt. De infraroodstraling is vergelijkbaar met de straling van de zon: net zo natuurlijk. De infraroodpanelen zijn in staat de warmte gelijkmatig te verdelen over uw ruimte. Het glasoppervlak is standaard leverbaar in kristalwit of alle standaard RAL kleuren. Een eigen foto of afbeelding is ook mogelijk. Zo stemt u de panelen helemaal af op uw wensen. De infraroodpanelen hebben een afmeting van 60 bij 150 cm.

Waarom Welltherm infraroodpanelen?
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement.
(Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van   andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met de TC400 plug-in ontvanger (16A) óf GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?