Welltherm glazen infraroodpaneel 60x120CM 780W

Productomschrijving

Welltherm glazen infraroodpanelen 
Met de Welltherm glazen infraroodpanelen haalt u een zeer aangenaam en veilig verwarmingspaneel in huis. De infraroodpanelen zijn gemaakt van ESG zekerheidsglas, wat zeer sterk glas is. Om de panelen bestand te maken tegen hoge temperaturen is de voorspanning verwijderd. U hoeft zo niet bang te zijn dat het glas breekt bij aantikken van het paneel. Het glasoppervlak is standaard leverbaar in kristalwit. Ook kunt u zelf een kleur naar wens kiezen! Alle RAL kleuren zijn mogelijk. Of kies voor een uniek design met een eigen foto of afbeelding.

Waarom Welltherm infraroodpanelen?
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement.
(Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van   andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met de TC400 plug-in ontvanger (16A) óf GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?