Welltherm glazen infraroodpaneel 40x90CM 360W

Productomschrijving

Welltherm glazen infraroodpanelen 
Met een Welltherm glazen infraroodpaneel bent u verzekerd van een heerlijk verwarmde ruimte op natuurlijke wijze. De infraroodtechniek zorgt voor een infraroodstraling door de omzetting van stroom. Zo ontstaat er op een natuurlijke manier warmtestraling. De infraroodpanelen verdelen de warmte uitstekend over de gehele ruimte, zodat u op elk plekje optimaal geniet. De mogelijkheden zijn eindeloos. De glazen infraroodpanelen van Welltherm zijn standaard kristalwit, een andere RAL kleur is ook mogelijk.

Waarom Welltherm infraroodpanelen?
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement.
(Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van   andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met de TC400 plug-in ontvanger (16A) óf GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?