• Laagste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf €100
  • 0320 410 560

Welltherm glazen infraroodpaneel 40x150CM 625W

Productomschrijving

Welltherm glazen infraroodpanelen 
De Welltherm glazen infraroodpanelen zorgen voor een natuurlijke stralingswarmte in uw ruimte. Waar radiotoren de lucht verwarmen en er zo stof verplaatst wordt, verwarmen infraroodpanelen alle objecten die aanwezig zijn in een ruimte. Warmte wordt op deze manier zeer gelijkmatig verdeeld, zodat er nergens meer een koud plekje vindbaar is. De infraroodpanelen hebben een afmeting van 40 bij 150 cm en kunnen in alle kleuren worden geleverd. Ook kunt u gaan voor een eigen foto of afbeelding. Wilt u graag ervaren hoe de natuurlijke manier van verwarmen aanvoelt? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Lelystad.

Waarom Welltherm infraroodpanelen?
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement.
(Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van   andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

Bent u klaar om de stap te maken?