Welltherm dual zone handdoekdroger 60x150CM 660W

Productomschrijving

Met de Welltherm dual zone handdoekdroger kiest u voor een zeer efficiënt en stijlvol infraroodpaneel. Door de aanwezigheid van twee zones met diverse oppervlaktemperaturen ontstaan er twee functies. Zo zorgt de bovenste zone met een temperatuur van 120 graden voor een heerlijk verwarmde badkamer en creëert de onderste zone een droogfunctie voor uw handdoeken met een temperatuur van 70 graden. De infraroodpanelen zijn leverbaar in kristalwit, mat wit en matzwart en zijn zo goed af te stemmen op ieder badkamerinterieur.

Waarom Welltherm infraroodpanelen?
- Welltherm heeft onweerlegbaar het grootste assortiment.
- 110-120 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement.
(Andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden)
- 60 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van   andere fabrikanten (max 23%)

Het unieke Wellthermo ESHC® infrarood verwarmingssysteem
Welltherm maakt gebruik van een unieke infraroodpaneel opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.
Dit resulteert op lange termijn in een aantoonbare energiebesparing. 
U kunt de technische flyer bij deze LINK bekijken.

ACTIE MAAND!! GRATIS Draadloze klokthermostaat met ontvanger naar keuze t.w.v. € 99,95!
Alléén deze maand, bij aanschaf van een Welltherm infraroodpaneel, ontvangt u GRATIS PH Optima draadloze klokthermostaat met een vaste opbouw ontvanger (10A).

Bent u klaar om de stap te maken?