Infrapower infraroodpanelen

 • Infrapower frame serie
  Infrapower frame serie

  Deze modern vormgegeven witte infraroodpanelen met een wit aluminium sierlijst zijn geschikt voor vloer-, wand- en plafondmontage. Het slanke ontwerp met een paneeldikte van slechts 25mm en het lage gewicht maakt deze infraroodpanelen overal toepasbaar. Ook is deze frame-serie zeer geschikt voor uw badkamer, want ze zijn IP54 (spatwaterdicht) gecertificeerd.

 • Infrapower glas-keramische infraroodpanelen
  Infrapower glas-keramische infraroodpanelen

  Het paradepaardje binnen de Infrapower serie! Dit paneel is gemaakt van een speciale glas-keramische plaat welke een bijzonder goede warmte uitstraling geeft. Door de bijzondere samenstelling van materialen in het oppervlak wordt dit paneel moeiteloos 110 graden Celsius en geeft daarmee tot 8% meer warmte. Een uniek wand-infraroodpaneel met een prachtig strakke afwerking.

 • Infrapower glazen infraroodpanelen
  Infrapower glazen infraroodpanelen

  Deze glazen infrarood panelen uit Oostenrijk zijn gemaakt van kristalglas. Bij de glazen serie heeft u de keuze uit meerdere wattages en de kleuren glanzend zwart en/of glanzend wit.

 • Infrapower spiegel infraroodpanelen
  Infrapower spiegel infraroodpanelen

  Prachtig vormgegeven infraroodspiegels uit Oostenrijk gemaakt van kristalglas. Deze topkwaliteit is nu eindelijk tegen een betaalbare prijs exclusief bij Polarheat in Nederland verkrijgbaar. Natuurlijk zeer geschikt voor uw badkamer of als stijlelement in uw woonruimte of kantoor

Zeer hoogwaardig afgewerkte infraroodpanelen uit Oostenrijk met 4 jaar fabrieksgarantie. 
Alle panelen zijn voorzien van de best leverbare carbon-technologie en staan garant voor een zeer snelle opwarming van uw ruimte. 
De goed doordachte opbouw van al deze panelen staan garant voor een snelle uitstraling van 10.000 nanometer infrarood-C warmtestraling.

Er zijn binnen het Infrapower assortiment vier soorten panelen te weten de aluminium frame-serie, de glas-keramische panelen, de glazen infrarood panelen en de prachtig afgewerkte spiegel infraroodpanelen..

Ieder paneel is voorzien van een snoer met stekker en kan direct in het stopcontact worden gebruikt. Ook kunt u er voor kiezen om een van de door ons geselecteerde thermostaten te gebruiken. Hiermee kunt u de omgevingstemperatuur en tijdschakeling controleren voor optimaal comfort en rendement.

Voor uw zekerheid, deze panelen zijn TUV, ROHS en CE gecertificeerd. Met de IP54 classificering ook geschikt voor de badkamer en andere vochtige ruimtes (zone3).

Polarheat BV is exclusief importeur van Infrapower infraroodpanelen in Nederland.
Bent u installateur en wilt u dealer worden? neem dan contact op via info@polarheat.nl  

Hoeveel panelen en vermogen heeft u nodig?

Wij hanteren een minimale berekening voor de basisbehoefte. Hierbij gaan wij uit van normaal geïsoleerde woningen / gebouwen.

1. Woonruimte tot 2.6m hoogte  = 30-40 Watt per M3 
2. Badkamer tot 2.6m hoogte = 60-70 Watt per M3

Bent u klaar om de stap te maken?