• Laagste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf €100
  • 0320 410 560

Ecaros infraroodpaneel 60x60CM 400W

Productomschrijving

Ecaros infraroodpaneel 60x60CM - 400W

U heeft met een Ecaros infraroodpaneel een perfect verwarmde ruimte voor maar € 289,-. Door de infraroodstraling verwarmen de panelen uw woning op een natuurlijke manier. Het voordeel van Ecaros is dat het betaalbare infraroodpanelen heeft. Goede producteigenschappen die leiden tot 30% meer rendement en warmte over 70% van het oppervlak. U heeft bij deze variant de mogelijkheid om het paneel te voorzien van een persoonlijke afbeelding of een andere RAL kleur dan standaard. U ontvangt 3 jaar fabrieksgarantie op de panelen. Bestel Ecaros infraroodpanelen 60x60cm 400W bij Polarheat en wij leveren ze binnen 2 werkdagen bij u thuis.

Een aantal Ecaros feiten op rij:

- Beste prijs-kwaliteitsverhouding.
- Groot assortiment. Een oplossing voor iedere situatie.
- 110 graden oppervlakte temperatuur voor maximaal rendement
(andere merken halen bij een gelijk wattage hooguit 95 graden).
- 36 maanden volledige fabrieksgarantie vanuit Duitsland.
- ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) minimaal 70% van het oppervlak draagt infraroodwarmte uit. Dit in tegenstelling tot panelen van andere fabrikanten (max 23%).

Voor een normaal geïsoleerde woonruimte adviseren wij een vermogen van 30W/m3 (kuub inhoud LxBxH) en voor badkamers minimaal 60W/m3.

N.B. Voor de standaard metalen infraroodpanelen van Ecaros geldt een levertijd van 2 dagen. Maakt u het infraroodpaneel persoonlijk? Dan zal uw infraroodpaneel rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland worden verstuurd; hiervoor staat een levertijd van tussen de 3 tot 4 weken.

Panelen geleverd met een persoonlijke afbeelding of RAL kleur kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Bent u klaar om de stap te maken?