Ecaros infraroodpaneel 60x60CM 400W

Productomschrijving

U heeft met een Ecaros infraroodpaneel een perfect verwarmde ruimte voor maar € 289,-. Door de infraroodstraling verwarmen de panelen uw woning op een natuurlijke manier. Het voordeel van Ecaros is dat het betaalbare infraroodpanelen heeft. Goede producteigenschappen die leiden tot 30% meer rendement en warmte over 70% van het oppervlak. U heeft bij deze variant de mogelijkheid om het paneel te voorzien van een persoonlijke afbeelding of een andere RAL kleur dan standaard. U ontvangt 3 jaar fabrieksgarantie op de panelen. Bestel Ecaros infraroodpanelen 60x60cm 400W bij Polarheat en wij leveren ze binnen 2 werkdagen bij u thuis.


Met de standaard meegeleverde montagebeugels kunt u het infrarood paneel zowel aan de muur als aan het plafond monteren. Optioneel is er een inbouw frame verkrijgbaar om uw Ecaros infraroodpaneel in het plafond te monteren of voetsteuntjes voor vloermontage.

Voor normaal geïsoleerde woonruimte adviseren wij minimaal een vermogen van 30-40W/M3 (kuub inhoud LxBxH) en voor badkamers 60-70W/M3.

Voor de standaard metalen infraroodpanelen van Ecaros kunnen wij een levertijd van 2 werkdagen garanderen. Maakt u het infraroodpaneel persoonlijk? Dan zal uw infraroodpaneel rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland worden verstuurd; hiervoor staat een levertijd tussen de 3 tot 4 weken.

Panelen geleverd met een persoonlijke afbeelding of RAL kleur kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Bent u klaar om de stap te maken?