Ecaros infraroodpaneel 60x90CM 600W

Productomschrijving

Een aangenaam verwarmde ruimte met een Ecaros infraroodpaneel 60x90cm 600W van Polarheat voor maar € 365,-. Ecaros heeft een ruim assortiment met betaalbare infraroodpanelen met perfecte productkenmerken. Met dit infraroodpaneel heeft u 30% meer rendement en wordt de warmte over 70% van de ruimte verdeeld. U heeft bij deze variant de mogelijkheid om het paneel te voorzien van een persoonlijke afbeelding of een andere RAL kleur dan standaard. Bestel dit Ecaros infraroodpaneel direct online en wij leveren het product binnen 2 werkdagen. U ontvangt 3 jaar fabrieksgarantie.

Met de standaard meegeleverde montagebeugels kunt u het infrarood paneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of aan het plafond monteren. Optioneel is er een inbouw frame verkrijgbaar om uw Ecaros infraroodpaneel in het plafond te monteren of voetsteuntjes voor vloermontage.

Voor normaal geïsoleerde woonruimte adviseren wij minimaal een vermogen van 30-40W/M3 (kuub inhoud LxBxH) en voor badkamers 60-70W/M3.

Let op!

Maakt u gebruik van de voetsteunen-set dan is het enkel mogelijk dit infraroodpaneel horizontaal te plaatsen.

Voor de standaard metalen infraroodpanelen van Ecaros kunnen wij een levertijd van 2 werkdagen garanderen.
Maakt u het infraroodpaneel persoonlijk? Dan zal uw infraroodpaneel rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland worden verstuurd; hiervoor staat een levertijd tussen de 3 tot 4 weken.

Panelen geleverd met een persoonlijke afbeelding of RAL kleur kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Bent u klaar om de stap te maken?