Ecaros infraroodpaneel 60x120CM 800W (750W)

Productomschrijving

Met een Ecaros infraroodpaneel 60x120cm 800W creëert u op een natuurlijke wijze een aangename warmte in uw huis. Polarheat heeft een groot aanbod aan betaalbare infraroodpanelen van Ecaros. Deze infraroodpanelen onderscheiden zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, hoog rendement en perfecte warmteverdeling over uw ruimte. Zo levert dit paneel 30% meer rendement op dan standaard panelen en wordt de warmte over 70% van de gehele ruimte verdeeld. U heeft de keuze om het paneel te voorzien van een persoonlijke afbeelding of een andere RAL kleur dan standaard. Bestel dit infraroodpaneel van Ecaros direct online en u ontvangt het product binnen 48 uur met 3 jaar fabrieksgarantie.

Met de standaard meegeleverde montagebeugels kunt u het infrarood paneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of aan het plafond monteren. Optioneel is er een inbouw frame verkrijgbaar om uw Ecaros infraroodpaneel in het plafond te monteren of voetsteuntjes voor vloermontage.

Voor normaal geïsoleerde woonruimte adviseren wij minimaal een vermogen van 30-40W/M3 (kuub inhoud LxBxH) en voor badkamers 60-70W/M3.

Let op!

Maakt u gebruik van de voetsteunen-set dan is het enkel mogelijk dit infraroodpaneel horizontaal te plaatsen.

Voor de standaard metalen infraroodpanelen van Ecaros kunnen wij een levertijd van 2 werkdagen garanderen.
Maakt u het infraroodpaneel persoonlijk? Dan zal uw infraroodpaneel rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland worden verstuurd; hiervoor staat een levertijd tussen de 3 tot 4 weken.

Panelen geleverd met een persoonlijke afbeelding of RAL kleur kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Bent u klaar om de stap te maken?