Terrasverwarming

 • Terrasheaters
  Terrasheaters

  Wij hebben een aantal uitstekende terrasverwarmers voor u geselecteerd. De onderstaande modellen staan garant voor de beste kwaliteit en jarenlang gebruiksplezier.

 • Terrasverwarmers zonder licht
  Terrasverwarmers zonder licht

  De terrasverwarmers met het rode licht kennen wel allemaal wel. Lekker warm maar dat hinderlijke rode licht! Het kan ook anders… Wij leveren diverse elektrische infrarood terrasverwarmers waarbij wel het comfort van infraroodwarmte kan worden genoten maar dan zonder het vervelende licht. Breed inzetbaar voor bijna iedere overkapte buitenruimte.

 • Inbouw terrasverwarming
  Inbouw terrasverwarming

  Elektrische infrarood Terrasverwarming, welke u gemakkelijk in een overdekte veranda, een overdekt terras of een overkapping in het plafond monteert.

 • Parasol terrasverwarming
  Parasol terrasverwarming

  Elektrische infrarood terrasverwarming, welke is bedoeld om bovenin de parasol te monteren.

Wij hebben een aantal uitstekende terrasverwarmers voor u geselecteerd.
De onderstaande modellen staan garant voor de beste kwaliteit en jarenlang gebruiksplezier.

Als enige fabrikant in de markt produceert Tansun terrasverwarming voorzien van Europees geproduceerde Low Glare Philips lampen. Europese Low Glare lampen worden exclusief door Dr. Fischer voor Tansun geproduceerd. Hiermee word een groot onderscheid gemaakt met andere aanbieders zoals de bouwmarkten en tuincentra welke veelal Chinese lampen van een aanzienlijk lager kwaliteit in het armatuur plaatsen. 

Kortom; minder licht en veel meer warmte!

Bent u klaar om de stap te maken?