Webshop

 • Infrarood panelen
  Infrarood panelen

  Met onze infraroodpanelen haalt u een energie-efficiënte vorm van infraroodverwarming in huis. Onze merken Ecosun LT, Polarheat ALU, Welltherm en Ecaros staan garant voor jarenlang probleemloos gebruik. Kom ze allemaal werkend ervaren in onze showroom!

 • Infrarood vloerverwarming
  Infrarood vloerverwarming

  Wie wil er nou niet van die lelijke radiatoren af? Polarheat levert en installeert vloerverwarmingsfolies voor onder laminaat en alle zwevende houten- en PVC vloeren, kabelmatverwarming voor onder tegels, gietvloeren en zelfs onder tapijt! Onzichtbaar, super-efficiënt en snelwerkend. Infrarood vloerverwarming heeft geen onderhoud nodig en is voordelig in aanschaf. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij denken graag met u mee.

 • Infrarood plafondverwarming
  Infrarood plafondverwarming

  Infraroodverwarmingsfolies achter gips in het plafond? Ja! het klinkt vreemd, want warmte stijgt toch? Niet helemaal…. warme lucht stijgt inderdaad, maar infrarood stralingswarmte gaat net als zichtbaar licht alle kanten op. Uiteraard is infraroodwarmte niet zichtbaar. Plafondverwarming van Polarheat is flexibel inzetbaar in ruimtes met een hoogte tot 3 meter.

 • Thermostaten en aansturing
  Thermostaten en aansturing

  Door jarenlange ervaring met thermostaten weten wij wat er goed werkt in combinatie met de verschillende soorten infraroodverwarming. Onze selectie omvat voor ieder wat wils. Van een eenvoudige mechanische aan-uit thermostaat tot geavanceerde op afstand bedienbare wifi-thermostaat met smartphone app.

 • Infrarood buiten
  Infrarood buiten

  De terrasverwarmers met het rode licht kennen we allemaal wel. Lekker warm, maar dat hinderlijke rode licht! Het kan ook anders… wij leveren diverse infrarood ‘donkerstralers’ waarbij wel het comfort van infraroodwarmte kan worden genoten, maar dan zonder het vervelende licht. Breed inzetbaar voor bijna iedere overkapte buitenruimte. Laat u door ons informeren.

 • Warm water zonder gas
  Warm water zonder gas

  De tijd dat we aardgas verstoken om onze woning warm te krijgen lijkt voorbij te gaan. Wij leveren al diverse mogelijkheden om warm tapwater zonder gas te maken. Denk aan energiezuinige elektrische boilers, doorstroomverwarmers en luchtwarmtepompboilers met veel subsidie! U heeft geen gasaansluiting meer nodig.

 • Overige
  Overige

  In deze categorie treft u vooral producten aan die meerdere toepassingen hebben. Ook voor de doe-het-zelver zijn er mooie samenstellingsmogelijkheden.

 • Tweedekans
  Tweedekans

  Deze artikelen zijn verzonden en retour gestuurd. Wij zien er op toe dat deze in 100% nieuwstaat verkeren. Zeer geschikt voor een 2e kans!

CORONA UPDATE 8 APRIL
Polarheat bv en webshop functioneert als vanouds. Wij hebben voldoende voorraad van alle producten en leveren zoals u van ons gewend bent binnen 2 werkdagen (maatwerk 2 tot 5 werkdagen)


Onze betaalmogelijkheden zijn: 
iDeal / Bankcontact Mister Cash: veilig online betalen via uw eigen bank.
Creditcard: verzekerd aankopen met alle bekende cards.
Paypal: verzekerd aankopen met uw Paypal account.
Bankoverschrijving: vooruitbetaling op factuur.
Rembours: Betaling aan de chauffeur aan de deur.
De kosten voor deze service zijn € 23,80 + 2% van de totaalsom.
Klarna: Betalen na ontvangst van uw bestelling.
Afhalen: Alleen na telefonische afspraak. PIN betaling is mogelijk.

Gratis verzending. Levertijd 1 tot 3 werkdagen. Alle getoonde prijzen zijn incl. 21% btw en vrijblijvend / onder voorbehoud van kennelijke fouten.

Bent u klaar om de stap te maken?