Infrapower

Het merk Infrapower uit Oostenrijk levert ons een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige infraroodpanelen in de aluminium frame serie, glazen serie, spiegels en glas-keramische warmtepanelen. Allen voorzien van 4 jaar fabrieksgarantie. Deze infraroodpanelen kenmerken zich door hun snelle opwarmtijd en strakke afwerking.

Ecosun

Het huismerk van verwarmingsgigant Fenix gevestigd in de Tsjechische republiek. Deze fabrikant weet door grote productieaantallen een zeer goed infraroodpaneel op de markt te zetten. De Ecosun U-serie met het thermokristal oppervlak is in Nederland het meest verkochte infrarood warmtepaneel. Standaard voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie, maar van bewezen kwaliteit. Naast de U-serie leveren wij ook de glad afgewerkte SK-serie.

Welltherm

Welltherm is het merk waar iedereen kan slagen met een infraroodpaneel dat geheel naar eigen smaak is vormgegeven. Alle materialen zijn beschikbaar in een ontelbaar aantal kleuren en uitvoeringen. Ook gepersonaliseerde modellen zijn mogelijk. Welltherm maakt gebruik van het een gepatenteerd verwarmingsmembraan waarbij maar liefst 95% van het paneel oppervlak tot minimaal 100 graden Celsius warmte uitdraagt. Welltherm geeft een fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar op al haar producten.

Ecaros

Uit de fabriek van het Duitse Welltherm komt ook het merk Ecaros. Dit sub-merk omvat een stalen infraroodpanelen serie en ook een complete glazen infraroodpanelen lijn. Iets eenvoudiger uitgevoerd als het topmerk Welltherm maar ook van zeer goede kwaliteit en voorzien van 3 jaar volledige fabrieksgarantie. Wat Ecaros uniek maakt is de mogelijkheid om uw infraroodpaneel te voorzien van een gepersonaliseerde afbeelding of RAL kleur naar wens.