Het onderscheidend vermogen van de Tesy Modeco serie

De meeste standaard boilers van de diverse op de Nederlandse markt beschikbare elektrische boilers hebben een energie C-label en sommige zelfs een D-label. Tesy boilers hebben altijd minimaal een C-label en veelal zelfs een energiezuinigere kwalificatie. De Modeco boiler serie van Tesy heeft een hoogwaardigere vorm van isolatie in de vorm van een 32MM dikke INSUTECH isolatielaag. Deze manier van isoleren zorg ervoor dat er geen koudebrug is van het warm water opslagvat naar de muurbeugel waaraan de elektrische boiler is opgehangen.

Extra functionaliteiten van Tesy Modeco elektrische boilers

In het geval dat u onregelmatig gebruik maakt van uw boiler of tijdens vakanties, kan het raadzaam zijn de boiler soms uit te schakelen. Dit kan met Tesy Modeco boiler middels een app op uw smartphone of tablet. Stel u bent 2 weken op vakantie geweest en de boiler staat uit, dan kunt u bij thuiskomst vanaf het vliegveld alvast de boiler inschakelen. Dit betekent dat u hiermee gedurende uw vakantie geen energie heeft verspild en toch is het water warm bij thuiskomst.

Tesy Modeco boiler voor het vullen van uw ligbad

Een gemiddeld 180CM ligbad heeft in Nederland een inhoud van 300 liter water. Wij leveren speciaal voor het fatsoenlijk kunnen vullen van uw ligbad de Tesy Maxeau 200 liter elektrische boiler. Dit topmodel Tesy Modeco boiler is bij uitstek geschikt voor mensen die houden van lang douchen of een ontspannend ligbad. Met 200 liter water van 58 graden Celsius kunt u gemengd met koeler water makkelijk een ligbad van 300 liter inhoud vullen.