Spiegelverwarming

Na het douchen nooit meer een beslagen spiegel! Met de spiegelverwarming van Polarheat is dit ongemak verleden tijd en kunt u gelijk scheren, tandenpoetsen en opmaken zonder te hoeven wachten tot de condens op de spiegel wegtrekt. Onze spiegelverwarming is verkrijgbaar in diverse maten en makkelijk aan te brengen.

Installatie spiegelverwarming

De verwarming is gemakkelijk aan te brengen achter de spiegel met de volgende stappen:

  1. Demonteer de spiegel en let op eventuele elektronica. Koppel deze los als dat nodig is.
  2. Maak de achterkant van de spiegel vetvrij met glasreiniger en zorg dat de achterkant goed schoon is.
  3. Neem de beschermende folie van de spiegelverwarming af.
  4. Plak de spiegelverwarming vervolgens op de spiegel en let goed op het aansluitsnoer!
  5. Sluit de elektra aan en hang de spiegel terug aan de wand.

Handige tip: sluit de spiegelverwarming aan op de lichtschakelaar van de badkamer. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op +31(0)320 – 410 560 of mailen naar info@polarheat.nl.

Laagsteprijsgarantie!

Bij Polarheat bieden wij u onze laagsteprijsgarantie aan! Zo koopt u spiegelverwarming van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Achteraf betalen is mogelijk en u heeft 14 dagen bedenktijd. Ook geniet u altijd van onze gratis verzending waarbij we binnen 48 uur leveren.

Voordelen van spiegelverwarming

Condensvorming treedt op wanneer waterdamp in aanraking komt met een object dat kouder is dan de lucht in de omgeving. Logisch dus dat uw spiegel beslaat tijdens het douchen. Wanneer u kiest voor spiegelverwarming van Polarheat, bent u verzekerd van een onzichtbare manier om condensvorming in de badkamer tegen te gaan. De spiegelverwarming monteert u op een zeer efficiënte manier op de achterkant van de spiegel. Als u ervoor kiest de spiegelverwarming te koppelen aan de lichtschakelaar, weet u bij het betreden van de badkamer geen condens te zullen zien op de spiegel!

Andere soorten verwarming

Naast spiegelverwarming bieden wij nog veel meer soorten verwarming aan. Polarheat is specialist in infraroodverwarming. Zo bieden wij infraroodpanelen sets, infrarood vloerverwarming en infrarood plafondverwarming aan. Infraroodverwarming is stralingswarmte die gebaseerd is op het stralingsprincipe van de zon. Het verwarmt uw ruimtes zonder aardgas, wat efficiënter, comfortabeler en vooral duurzamer is dan traditionele verwarming. Met infraroodverwarming is er geen radiator nodig en dus heeft u geen ruimteverlies.