Parket en laminaatverwarming

Daar waar het comfort van vloerverwarming tot op heden voorbestemd was voor bezitters van een stenen vloer, ligt dit gemak nu ook binnen het bereik van de liefhebbers van houten vloeren.

Deze unieke infrarood vloerverwarming is geschikt voor: laminaat, klik pvc, hout tot 15mm, en tapijt met geweven rug.

Ruimtebesparend
Doordat de dikte van de infrarood vloerverwarming slechts enkele millimeters bedraagt heeft deze een te verwaarlozen invloed op de totale dikte van de vloer.
Bestaande dorpels en stopcontacten kunnen dus gewoon gehandhaafd blijven.

Vloerisolatie
Het is noodzakelijk eerst een isolerende ondervloer te leggen. Wij adviseren 5MM XPS ondervloer. Deze biedt een goede bescherming en isoleert richting het koude beton of houten basisvloer. Voor de bedrading snijdt u in de ondervloer een geultje richting de plint waar deze samen komen. De thermostaat bij voorkeur in/ op een binnenmuur en niet in direct zonlicht of op de tocht.

Voor u op maat gemaakt
Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is maken wij de infrarood folies graag voor u op maat. U kunt precies aangeven welke lengte de stroken moeten hebben zodat u altijd van een optimale warmteverdeling profiteert. Verschillende breedtes en lengtes kunnen probleemloos worden gecombineerd.

Het is zelfs mogelijk om de 2 verschillende varianten in vermogen te combineren op plaatsen waar u extra warmte aangenaam vindt.

laminaatverwarming