Infrapower infraroodpanelen oorsprong

Zeer hoogwaardig afgewerkte infraroodpanelen uit Oostenrijk met 4 jaar fabrieksgarantie. Alle panelen zijn voorzien van de best leverbare carbon-technologie en staan garant voor een zeer snelle opwarming van uw ruimte. De goed doordachte opbouw van deze infraroodpanelen staan garant voor een snelle uitstraling van 10.000 nanometer infrarood-C warmtestraling. Dit wordt omwille van marketing-doeleinden ook wel ‘Nano infrarood’ genoemd.

Soorten Infrapower infraroodpanelen

Er zijn binnen het Infrapower assortiment vier soorten panelen. In Nederland direct uit voorraad leverbaar bij Polarheat BV en via uw vakman.

Frame serie

De aluminium frame-serie bestaat uit een range van infrarood warmtepanelen van 300 Watt tot 700 Watt. Deze infraroodpanelen hebben een dikte van 2.5CM en zijn voorzien van een gladde witte afwerking in de RAL kleur 9003 (signaalwit) met een wit aluminium sierlijst. Voor vloer-, wand- en plafondmontage zijn de volgende modellen uit de frame serie geschikt: 60x60CM 350W 60x90CM 500W 60x120CM 700WStandaard ontvangt u een wandmontage-beugel bij ieder infrarood paneel. Voor deze modellen is een optionele plafondmontage-set of voetsteunen leverbaar. De modellen 30x90CM 300W en 30x120CM 400W zijn geschikt voor vloer- en wandmontage.

Glas serie

Binnen het assortiment van Infrapower zijn er nu ook prachtige kristalglas infrarood panelen in de kleuren zwart en wit met de volgende afmetingen leverbaar: 60×60, 60×90 en 60x120CM. Deze glazen modellen zijn geschikt voor verticale en horizontale wandmontage.

Spiegel infraroodpanelen

Zeer praktisch voor toepassing in uw badkamer maar ook prachtig boven een kast of dressoir in de woonkamer/slaapkamer. Leverbaar in de afmetingen 60×60, 60×90 en 60x120CM. Deze modellen zijn geschikt voor verticale en horizontale wandmontage.

Glas-keramische serie

Net als de normale glazen Infrapower panelen leverbaar in de afmetingen 60×60, 60×90 en 60x120CM maar met als toevoeging een gepatenteerde keramische afwerking. Deze afwerking heeft naast een exclusieve uitstraling ook een functie als zeer goede warmtegeleider, waardoor dit type paneel een zeer hoog rendement geeft. De oppervlakte temperatuur van het paneel wordt hierdoor zo’n 10 graden hoger als de reguliere Infrapower infraroodpanelen.

Ieder Infrapower infraroodpaneel is voorzien van een aansluitsnoer 180CM met stekker en kan direct in het stopcontact worden gebruikt. Ook kunt u er voor kiezen om een van de door ons geselecteerde thermostaten te gebruiken. Hiermee kunt u de omgevingstemperatuur en tijdschakeling controleren voor optimaal comfort en rendement. Sommige thermostaten bieden tevens een wifi-functie wat bediening met een app op afstand mogelijk maakt.

Voor uw zekerheid, alle Infrapower infraroodpanelen zijn TUV, ROHS en CE gecertificeerd. Met de IP54 classificering ook geschikt voor de badkamer en andere vochtige ruimtes (zone 3-wand en het volledige plafond).

Polarheat BV is exclusief importeur van Infrapower infraroodpanelen en andere soorten infrarood verwarming in Nederland. Bent u installateur en wilt u dealer worden? Neem dan contact op via info@polarheat.nl

Hoeveel infrapower panelen en vermogen heeft u nodig?

Wij hanteren een minimale berekening voor de basisbehoefte. Hierbij gaan wij uit van normaal geïsoleerde woningen/gebouwen.
1. Woonruimte tot 2.6m hoogte = 30-40 Watt per M3  2. Badkamer tot 2.6m hoogte = 60-70 Watt per M3