Infrapower, kwaliteit uit Oostenrijk

Polarheat BV importeert sinds 2019 exclusief het volledige assortiment van Infrapower panelen naar Nederland. Alle modellen van de Frame serie, glazen en keramische serie en spiegels zijn met de grooste zorg geproduceerd en voorzien van een 4 jarige fabrieksgarantie. Alle modellen kenmerken zich door het tijdloze, strakke en voor zeer dunne design. Het grote voordeel van de Infrapower modellen? de snelle opwarmtijd van slechts 5 minuten tot minimaal 90 graden celsius.

Samengestelde sets van Infrapower paneel met thermostaat

Wij hebben de Infrapower frame serie infraroodpanelen voor u gecombineerd met de RF Optima of Nero draadloze klokthermostaat met ontvanger. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u kiezen voor de variaties met- of of zonder wifi en app bediening. Heeft u al nagedacht over de stroomvoorziening? Dit kan op 2 manieren, te weten via het stopcontact (wel of niet geaard) en de 2e optie is via een stroompunt met vaste aansluiting, zoals een lichtpunt aan het plafond of een lasdoos in de wand.

Welke set past bij uw situatie?

De modellen 700W, 500W en 350W zijn geschikt voor wandmontage en plafondmontage. U kunt de plafondmontage-set kiezen zodra u het artikel toevoegt aan uw winkelwagen. De smalle modellen 300W, 400W zijn enkel geschikt voor wandmontage. Houdt u rekening met een vermogen van 30 á 40W per kubieke meter inhoud van de ruimte. Voor badkamers geldt 60 á 70W per M3

Heeft u nog vragen over dit product en de toepassing hiervan neem dan gerust contact met ons op.