Met de infraroodpanelen van Ecaros verwarmt u uw woning op een duurzame manier. De Ecaros infraroodpanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar zijn wel goed betaalbaar. Voor € 289,- heeft u al een warmtepaneel van Ecaros in huis.

 • Kan worden voorzien van eigen afbeelding
 • tot 110 graden oppervlaktetemperatuur voor een betere infrarood draaggolf.
 • 3 jaar volledige fabrieksgarantie
 • Binnen 48 uur geleverd
 • Gratis retourneren binnen 2 weken

Bestel uw Ecaros infraroodpanelen eenvoudig online. Wij leveren de infraroodpanelen binnen 48 uur zonder verzendkosten bij u af. Vul voor een vrijblijvend persoonlijk advies ons contactformulier in of bel naar 0320 410 560

Afhankelijk van de oppervlakte en inhoud van de te verwarmen ruimte is te bepalen hoeveel infrarood warmtepanelen uw nodig heeft. Voor een normaal geïsoleerde woonruimte tot 2,86 meter hoogte adviseren wij een vermogen van 30 watt per m3. Voor een badkamer van dezelfde hoogte raden wij minimaal 60 watt per m3 aan, omdat er in de badkamer gedurende kortere tijd een hogere temperatuur van 22 á 23 graden gewenst is.

Waarom Polarheat?

Ecaros infraroodpanelen kopen

 

[webshop_category id=”2746″ view=”products”]

Meer Ecaros infraroodpanelen

 

Ecaros infraroodpanelen bestellen in onze webshop

De infraroodpanelen van Ecaros zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en voornamelijk geschikt voor woon- en kantoorruimtes. Doordat de panelen (IP44 gecertificeerd) dampdicht zijn kunt u ze ook heel goed in de badkamer toepassen. De volgende specificaties gelden voor alle Ecaros infraroodpanelen uit ons assortiment:

 • Panelen van hoogwaardig metaal met poedercoating
 • Slag, vocht- en krasbestendige coating
 • Standaard kleur: RAL 9003 wit
 • Warmtetransmissie bevorderende oppervlaktebehandeling.
 • 110 graden oppervlaktetemperatuur
 • Entire Surface Heat Conductor

Bij Polarheat hebben wij verschillende soorten infraroodpanelen van Ecaros in ons assortiment.

Ecaros stalen infraroodpaneel

De stalen infraroodpanelen van Ecaros zijn te verkrijgen in verschillende wattage en afmetingen:

Afmetingen

Wattage

Prijs

 

60×60 cm

400W

€ 289,-

Direct bestellen

60×90 cm

600W

€ 365,-

Direct bestellen

60×120 cm

800W

€ 419,-

Direct bestellen

60×150 cm

1000W

€ 549,-

Direct bestellen

30×90 cm

260W

€ 289,-

Direct bestellen

30×120 cm

360W

€ 365,-

Direct bestellen

60×60 cm

400W

€ 499,-

Direct bestellen

60×90 cm

600W

€ 565,-

Direct bestellen

Ga voor een compleet overzicht van ons aanbod naar de webshop.

Bekijk onze Ecaros infraroodpanelen

 

Zoekt u infraroodpanelen met een hoger wattage voor bijvoorbeeld een bedrijfspand, garage of loods? Bekijk dan eens onze (High Power) Welltherm infraroodpanelen.

Verwarm uw woning klimaatneutraal

Met de Ecaros infraroodpanelen kunt u uw huis verwarmen zonder gas. In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen verbruikt u tussen de 30 en 50% minder energie. Heeft u naast de Ecaros infrarood panelen ook zonnepanelen, dan verwarmt u uw woning volledig klimaatneutraal: de CO2 uitstoot is dan namelijk 0%. Bestel uw Ecaros infraroodpanelen eenvoudig in onze webshop. Wij bezorgen de infraroodpanelen binnen 48 uur zonder verzendkosten bij u thuis. Bent u toch niet tevreden? Dan kunt u de panelen binnen twee weken gratis retourneren.

Ecaros infraroodpanelen laten installeren

Ecaros infrarood panelen zijn compact, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. U kunt de panelen heel eenvoudig zelf installeren met de montagematerialen die bij de panelen worden geleverd. Laat u uw infraroodpanelen liever monteren door een expert? Wij maken graag een vrijblijvend montage voorstel op maat voor u. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0320 410 560.