Redwell

Redwell infrarood verwarming

Met infraroodverwarming van Redwell haalt u design en kwaliteit in huis.

Uniek aan de infrarood panelen van Redwell is het keramische binnenwerk, dat in elk paneel is ingebouwd. Het keramische binnenwerk zorgt ervoor dat het infrarood paneel een evenredige oppervlakte temperatuur aanhoudt. Het keramische binnenwerk zorgt er ook voor dat het infrarood paneel een betere en bredere uitstraling heeft en dus een optimaal rendement heeft.

De verdere technische opbouw zorgt voor een kwaliteitsproduct waar 120 maanden fabrieksgarantie op wordt geven.

Redwell infraroodverwarming
Redwell infraroodverwarming
Redwell infraroodverwarming
Redwell infraroodverwarming
Redwell-Pipewave-infrarood-zuil-flexibel-gebruik-woonkamer

Redwell Pipewave infraroodtoren

De Pipewave van Redwell is een infrarood verwarmingszuil voor flexibel gebruik. De pipewave is geschikt voor wand- en plafondmontage of verkrijgbaar als staand model. De Pipewave heeft een warmte uitstraling van 360 graden rondom en wordt standaard geleverd in de kleur wit (RAL9016). Andere RAL kleuren zijn optioneel leverbaar.
redwell-infrarood-verwarming-we-line-wand-model-woonkamer-3.webp

Redwell WE-Line infraroodpaneel

Door het onopvallende ontwerp is de WE-line productserie de REDWELL bestseller. Standaard is de WE-Line leverbaar in de kleur wit (RAL9016), maar ook andere kleuren zijn optioneel leverbaar. Deze infrarood panelen zijn ook leverbaar met directe of indirecte LED-verlichting.
Redwell-infrarood-paneel-WeLine-met-eigen-afbeelding-slaapkamer.jpg

Redwell WE-Line bedrukt infraroodpaneel

Redwell biedt de mogelijkheid om een (persoonlijke) afbeelding op de WE-Line panelen te laten printen. Hiermee kunt u het infrarood paneel een stijlvolle en eigen draai geven waardoor deze nog meer toevoegt aan uw interieur! Deze infrarood panelen zijn ook leverbaar met directe of indirecte LED-verlichting.
Bekijk de Redwell afbeelding catalogus

Redwell Round infraroodpaneel

Door zijn eenvoudige maar toch moderne en onopvallende aard is de Round van Redwell een lust voor het oog. Hij past harmonieus in ieder interieur en kan zowel aan de wand als aan het plafond gemonteerd worden. Standaard wordt de Round geleverd in de kleur wit (RAL9016). Optioneel in andere RAL kleuren of met verlichting.
Redwell-handdoekdroger-infrarood-glas-badkamer

Redwell infrarood handdoekdroger

De Redwell handdoekdroger is dankzij zijn dubbele functie zowel te gebruiken als volwaardige infraroodverwarming in de badkamer als infrarood handdoekhouder. Met één druk op de knop zet je de handdoekdroger voor twee uur aan of regel de temperatuur met een externe thermostaat.
Redwell-glazen-infraroodpaneel-glas-infraroodverwarming-zwart-of-wit-ESG-glas

Redwell Glazen infraroodpaneel

De infrarood glaspanelen van Redwell combineren warmte met een buitengewoon en smaakvol design. Verkrijgbaar in zwart of wit glas. Optioneel is dit glazen infraroodpaneel leverbaar met indirecte verlichting.
Redwell-Diskus-infrarood-verwarming-aan-het-plafond-geschikt-voor-hoge-ruimten.jpg

Redwell Diskus infraroodverwarming

De Diskus van Redwell is met zijn krachtige vermogen zeer geschikt voor ruimtes met hoge plafonds zoals bijvoorbeeld een hal, vide in een woning, bedrijfshal, detailhandel etc. Het elegante ontwerp en unieke vormen maakt de Diskus een echte eye-catcher.
Redwell-Spiegel-infrarood-verwarming-wand-verwarming-badkamer-elektrische-spiegel.jpg

Redwell Spiegel infraroodpaneel

Het spiegel infrarood verwarmingspaneel biedt door zijn tijdloze elegantie tal van verschillende mogelijkheden. In badkamers heeft de spiegel nog een extra voordeel: het spiegeloppervlak beslaat niet. De Redwell spiegel heeft een strak ontwerp en is randloos. Deze infrarood panelen zijn ook leverbaar met indirecte LED-verlichting.
REDWELl-round-spiegel-infrarood-paneel-verwarming-en-spiegel-zonder-condens-en-zachte-infraroodwarmte-badkamerspiegel-rond.jpg

Redwell Round spiegel infraroodpaneel

Deze infrarood spiegels combineren een strak ontwerp met dubbele functionaliteit en zijn een uitstekend alternatief voor de hoekige spiegels in het geval een ronde afwerking beter in uw interieur past. Optioneel leverbaar met indirecte verlichting.
redwell-infrarood-verwarming-glasverwarming-bedrukt-met-een-afbeelding-uitvergroot.jpg

Redwell Glazen infraroodpaneel – Bedrukt

Redwell biedt de mogelijkheid om een persoonlijke afbeelding op glazen panelen te laten printen. Hiermee kunt u het glas paneel een stijlvolle en eigen draai geven. Zo kan het glaspaneel nog meer toevoegen aan uw interieur! Deze infrarood panelen zijn leverbaar met indirecte LED-verlichting.
redwell-infrarood-verwarming-exclusive-line-cirkels-woonkamer.jpg

Redwell Glazen infraroodpaneel – Exclusive line

De infrarood glaspanelen uit de Exclusive-Line zijn misschien wel de meeste stijlvolle infrarood panelen uit het productgamma van Redwell. De stijlvolle patronen zijn bij de Exclusive-Line in het glas geslepen, dit geeft een uniek effect en zorgt voor een exclusieve uitstraling.
redwell-infrarood-verwarming-design-line-cirkels-woonkamer.jpg

Redwell Glazen infraroodpaneel – Design line

Een comfortabele infrarood verwarming in een stijlvol jasje. Zo kunnen de glaspanelen uit de Design-Line zeker omschreven worden. Het designglas biedt tal van verschillende stijlvolle patronen, wat ervoor zorgt dat er altijd een design is dat binnen uw interieur past.
Redwell-infraroodverwarming-achterzijde-infrarood-paneel-degelijk.jpg

Redwell Krijtbord infraroodpaneel

Het Redwell krijtbord vervult een dubbele functie. Hij is ideaal in bijvoorbeeld de keuken voor al uw boodschappen of belangrijke notities. Het bord is beschrijfbaar met schoolkrijt of krijtstiften.
redwell-infrarood-verwarming-tower-badkamer.jpg

Redwell Tower infraroodtoren

De Tower verbindt warmte met een eenvoudig maar strak design. Met vier verwarmingsvlakken straalt de Tower 360 graden warmte uit. Het ontwerp van de pilaar gaat op in ieder interieur. Kortom, met de Tower haalt u een krachtige alleskunner in huis.
redwell-infrarood-verwarming-tower-3in1-uitsnede.jpg

Redwell Tower 3IN1 infraroodtoren met muziek & licht

Deze winnaar van de German Design Award 2020 straalt de warmte 360 graden uit. Wat deze Tower 3IN1 van Redwell uniek maakt is de integratie van licht en geluid, hierdoor is de Tower 3IN1 multifunctioneel en inzetbaar voor verschillende doeleinden.
redwell-infrarood-verwarming-aktivist-plafond-infraroodverwarming-met-licht.jpg

Redwell Aktivist plafondverwarming met licht

De Aktivist is modern en praktisch; verwarming met onafhankelijk dimbare led-verlichting samengevoegd tot een strak design! De Aktivist is in verschillende lengtes van 50-200 cm leverbaar, hierdoor zijn er speelse combinaties mogelijk voor in bijvoorbeeld een trappenhuis of ontvangsthal, maar ook boven de eettafel heeft de Aktivist een verbluffende uitstraling.
Redwell-infraroodverwarming-diamant-zwart-veiligheidsglas-verrijdbare-infraroodverwarming-design-verwarming.jpg

Redwell Diamant verrijdbare infraroodverwarming

Met zijn unieke en innovatieve design doet de Diamant zijn naam eer aan. De 12 verwarmingsvlakken verdelen de aangename warmte 360˚over de ruimte waarin de Diamant staat. Het is een object die iedere ruimte laat stralen.
Redwell-lichtframe-WeLine-kantoor

Redwell lichtframe voor WE-Line

Met een Redwell lichtframe combineert u de voordelen van infrarood verwarming met de nieuwste LED-technologie. Het hoogwaardige lichtframe met dimfunctie en hoge lumenoutput zorgt niet alleen voor behaaglijke warmte, maar ook voor een aangename lichtsfeer in de ruimte.

Meer informatie over Redwell

Waarom Redwell infrarood verwarming?

Uniek aan de infrarood panelen van Redwell is het keramische binnenwerk, dat in elk paneel is ingebouwd. Maar wat doet dat keramische binnenwerk nu eigenlijk? Het keramische binnenwerk zorgt ervoor dat het infrarood paneel een evenredige oppervlakte temperatuur aanhoudt. Door deze opbouw blijft warmte langer hangen. Het keramische binnenwerk zorgt er ook voor dat het infrarood paneel een betere en bredere uitstraling heeft en dus een optimaal rendement heeft. Kortom een kwaliteitsproduct waar 120 maanden fabrieksgarantie op wordt geven.

Oneindig veel mogelijkheden

Redwell heeft veruit het breedste assortiment infrarood verwarming. Er worden tal van verschillende mogelijkheden geboden, hierbij moet u denken aan infrarood verwarming voor aan de wand, het plafond of verschillende verplaatsbare modellen. Veel van deze producten hebben een dubbele functionaliteit en gaan volledig op in de ruimte waar ze ingezet worden.

Ook is het voor Redwell mogelijk om maatwerk te leveren. Zo kunnen infrarood panelen in bijna alle gewenste maatvoeringen geleverd worden.

Redwell-Pipewave-infrarood-zuil-flexibel-gebruik-woonkamer
Redwell-handdoekdroger-infrarood-glas-badkamer

Redwell een kwaliteitsproduct

De nieuwe E-kwaliteitsnorm voor infrarood

Echte infraroodverwarming: IEC 60675-3:2020
Is een recent uitgegeven norm van de International Electrotechnical Commission die specificeert hoe het stralingsrendement van directe elektrische verwarming wordt bepaald en hoe hoog dit moet zijn om verwarming te kunnen classificeren als “echte”infraroodverwarming.

“Het stralingsrendement geeft aan hoeveel van het opgenomen elektrische vermogen daadwerkelijk als infrarood stralingsvermogen wordt omgezet naar de oppervlakte en naar de ruimte wordt overgebracht, dit is het belangrijkste kwaliteitskenmerk.
De minimaal te behalen waarde is 40 procent. Boven deze drempel weegt de warmteafgifte die wordt overgedragen door infraroodstraling zwaarder dan die van elk van de andere twee soorten warmteoverdracht, d.w.z. zowel convectie als geleiding.”

Alle gemeten infraroodpanelen van Redwell zijn met vlag en wimpel geslaagd. Het vereiste stralingsrendement van 40% werd door alle producten ruimschoots overschreden. Hiermee is Redwell een van de eerste bedrijven op de markt die aan deze norm voldoen!

Kwaliteit uit Oostenrijk

Met de aankoop van een Redwell infraroodpaneel ontvangt u een product dat in de modernste productiefaciliteiten in Oostenrijk is vervaardigd en is gecontroleerd op alle kwaliteits- en veiligheidsnormen. Redwell infraroodpanelen zijn bovendien bekroond met het “Universal Design” – een keurmerk voor producten die technisch veilig, gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn. Daarmee zijn zij de eerste én enige fabrikant van infraroodverwarming met deze onderscheiding. Met een gecertificeerde Redwell infraroodverwarming heeft u een hoogwaardig afgewerkt en veilig product in huis.

Infraroodverwarming van Redwell ervaren bij Polarheat?

Nieuw in onze showroom zijn de producten van Redwell! Met onze jarenlange ervaring in het verwarmen met infrarood zijn wij in staat u te voorzien van een goed advies. Voor iedere situatie kunnen wij goede, passende en stijlvolle oplossingen bieden.

Maak een afspraak in onze showroom en maak kennis met het mooie concept infrarood!

Op voorraad?

Welkom op onze website!

Als er bij ons staat “Op voorraad” is het artikel ook écht op voorraad en wordt het op werkdagen voor 14.00 uur dezelfde verzonden.