Links

Coatingvloer.nl

De gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijven. Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website!

De Fabriekswinkel

De Fabriekswinkel is dé specialist op het gebied van bedden, boxsprings en matrassen. Zo vindt u hier onder andere matrassen op maat, traagschuim en pocketvering matrassen.

Anton Vermeulen

Anton Vermeulen is dé aannemer in Amsterdam. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten renovaties, kasten op maat, houten trappen en houten ramen.

Gerard Keune Meubelen

Bent u op zoek naar hoogwaardige en authentieke tafels of meubelen? Gerard Keune Meubelen is het adres voor een kloostertafel, robuuste eettafels en oud eiken tafels. Daarnaast kunnen meubels geheel op maat gemaakt worden.

Bescon

Bescon beschermd en onderhoud gebouwen en is gespecialiseerd in o.a. het afdichten van kelders, het bestrijden van insecten en wormen en het bestrijden van vochtproblemen. Kijk op www.bescon.nl

Tocop

Tocop onderhoudt en renoveert beton en afwerkvloeren. U vindt meer informatie op www.tocop.nl

Vita Wonen

Vita Wonen is een makelaar in Heerenveen en Joure. Ook kunt u hier terecht voor taxaties. Bekijk de website www.vitawonen.nl

Slotenmaker Snel

Op zoek naar een slotenmaker in uw regio? De slotenmakers van Slotenmaker Snel zijn binnen 20 minuten ter plaatse en zorgen ervoor dat je snel weer naar binnen kunt.

Ton scholten

Op de website www.tonscholten.nl vindt u alles voor de badkamer: Een groot assortiment wand- en vloertegels en een ruime keuze in sanitair.

Olgo

In de webshop van Olgo.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan LEGO en DUPLO producten. Onder meer de nieuwste LEGO Ninjago sets maar ook zeldzame LEGO sets. Bekijk de website voor meer informatie.

Verlichtingpaleis.nl

In de webshop van Verlichtingpaleis.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan Prikkabels, Filamentlampen, led lampen, kaarslampen en  nog meer andere soorten lampen/verlichting en accesoires. Bekijk de website voor meer informatie.

 

Zakelijke stroom

Energie Soleil

Bent u klaar om de stap te maken?
Infraroodoplossingen