• Laagste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf €100
  • 0320 410 560

Voor vragen m.b.t.

  • Onze producten
  • Uw bestelling
  • Factuur
  • Levering
  • Garantie

Vragen wij u contact op te nemen via info@polarheat.nl

Voor dringende vragen kunt u bellen met +31(0)320 - 410 560

Betaalmogelijkheden bij Polarheat bv

iDeal / Bancontact / Mistercash

Veilig online betalen via uw eigen bank.

PayPal

Zonder extra kosten betalen met uw PayPal account.

Vooruitbetaling

Na betaling van de factuur worden uw producten verzonden.

Bitcoins

Wij accepteren via Mollie/ iDeal betaling met bitcoins.

Rembours

Betaling aan de chauffeur aan de deur. De kosten voor deze service zijn € 23,80 +2% van de totaalsom.

Afhalen

Op afspraak kunt u uw bestelling ook komen afhalen. PIN en contant betalen is mogelijk. Creditcardbetaling is NIET mogelijk.

Klachten en geschillenprocedure:

Uiteraard streven wij naar 100% klanttevredenheid. Bent niet tevreden over een product of dienst van Polarheat bv ?
U kunt een email sturen naar info@polarheat.nl
Wij geven u binnen 2 werkdagen schriftelijk een inhoudelijke reactie op uw klacht. 
Indien niet door ons behandelbaar kunt u het geschil aanbieden bij de geschillencommissie  www.sgc.nl
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr)

Garantie

Op alle, op deze website vermelde producten geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar. Hiervan uitgesloten zijn lampjes, batterijen en mechanische schakelcomponenten (1 jaar garantie)
Bij het zelf trachten te repareren, modificeren of anderzijds schenden van de integriteit van het product vervalt de garantie.
Daarnaast geldt de zgn. wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is dat niet het geval, dan zullen wij een oplossing bieden. De fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke geldende garantieregels.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (MODELFORMULIER), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Maatwerkproducten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden.

U kunt het artikel voor eigen rekening en risico retourneren naar:

Polarheat BV
Kolkweg 20-03
8243 PN Lelystad

Bij terugsturen van pakketten dit a.u.b. NIET aangetekend doen. Wanneer wij niet aanwezig zijn kunnen onze buren dan namelijk niets aannemen.
Wij gaan geen pakketten ophalen bij servicepunten e.d.

De terugbetalingstermijn is zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 14 dagen na ontbinding van de koop. Binnen deze termijn krijgt u het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en transactiekosten) terugbetaald. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht."

Mocht het artikel beschadigd retour komen dan kunnen daar kosten voor in rekening worden gebracht, indien de schade is ontstaan doordat u te ver bent gegaan in de beoordeling van de aard en kenmerken van het product.

Het formulier voor herroeping vindt u HIER

Levering en uitvoering

Gratis verzending vanaf € 100,00 (onder dit bedrag wordt er € 6,95 in rekening gebracht). Levertijd 1 tot 3 werkdagen. Alle getoonde prijzen zijn incl. 21% btw en vrijblijvend / onder voorbehoud van kennelijke fouten. 

Polarheat bv werkt samen met GLS Logistics. Zodra uw product(en) zijn verstuurd ontvangt u een track&trace code van GLS in uw mailbox. 
Indien u niet thuis bent om uw bestelling aan te nemen dan wordt er een niet thuis bericht achtergelaten. Met het niet thuis bericht kunt u online een nieuwe bezorg afspraak maken op een door u te kiezen tijdstip.

Bent u klaar om de stap te maken?