Infrarood plafondverwarming

INFRAROOD PLAFONDVERWARMING

Ons volledige assortiment infrarood plafond/wand folies zijn terug te vinden in onderstaand overzicht.

Doordat de geproduceerde stralingswarmte alleen naar beneden kan profiteert u vrijwel direct van een aangename warme gloed over het gehele woonoppervlak. U voelt de warmte al binnen 15 minuten!

Infrarood plafondverwarming

Assortiment INFRAROOD PLAFONDVERWARMING

Caleo-op-rol2Infrarood plafondverwarming
Plafondverwarming CALEO 160W/M2 30CM breed
Op maat gemaakt 160W/m² Achter gips of stuc-plaat Wand of plafond
38,00181,00
Maatwerk

Meer informatie over INFRAROOD PLAFONDVERWARMING

CALEO INFRAROOD PLAFOND & WAND VERWARMING

De CALEO plafond en wand verwarmingsfolie die wij in ons assortiment voeren heeft zijn effectiviteit inmiddels ruimschoots bewezen. Het is een ideaal product voor het verwarmen van o.a. woningen, hobbyruimtes, kantoren en kantines.

Een ontwikkelingsproces van bijna zeven jaar heeft geresulteerd in een gepatenteerde technologie die tot nu toe geen enkele andere fabrikant heeft kunnen inhalen.

De CALEO verwarmingsfolies bestaan uit vijf lagen en in principe 4 hoofdcomponenten. De productie van deze componenten uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, hun behandeling in een warmtekamer, evenals de hoogwaardige laminering van de lagen zijn onmisbare vereisten voor het produceren van een robuust eindproduct. De kwaliteit van de grondstoffen en nanotechnologie-drukwerk spelen ook een belangrijke rol bij het bereiken van maximale efficiëntie.

STRALINGSWARMTE GAAT NAAR BENEDEN

Doordat de geproduceerde stralingswarmte alleen naar beneden kan profiteert u vrijwel direct van een aangename warme gloed over het gehele woonoppervlak. U voelt de warmte al binnen 15 minuten! U kunt de ervaring vergelijken met de warmte afgifte van een stenen buitenmuur nadat deze is opgewarmd door de zon. Het CALEO systeem is geschikt voor plafonds tot 300cm hoogte. De geproduceerde warmte straling is 100% veilig voor mens, meubelen en afwerking van uw woning.
Voor woonruimte berekent u minimaal 30-40W/M3 en voor de badkamer berekent u minimaal 60-70W/M3.

CALEO INFRAROOD PLAFOND
CALEO INFRAROOD PLAFOND & WAND VERWARMING

160W/M² BIJ 230V

30 CM BREED

DUBBELE ISOLATIE

SLECHTS 0,388 MM DIK

OP MAAT GEMAAKT

DE VOORDELEN TEN OPZICHTE VAN EEN CONVENTIONEEL SYSTEEM

  • Uw verwarmingssysteem wordt compleet onzichtbaar weggewerkt.
  • Het systeem behoeft geen onderhoud en gaat tientallen jaren zorgeloos mee.
  • Geen lucht en dus stofverplaatsing. Ideaal voor mensen met allergieën.
  • De gehele ruimte wordt gelijkmatig verwarmd.
  • Het effect is al enkele minuten na inschakeling voelbaar.
  • Zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer weten over infrarood verwarming?

Wilt u meer weten over onze infrarood verwarming of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijke toepassingen voor u?

Neem dan gerust contact met ons. Op basis van onze jarenlange ervaring, kennis en techniek geven wij u graag een passend advies over de beste toepassing van infrarood verwarming voor uw situatie.

MONTAGE EN VERWERKING

Op het bestaande plafond wordt met een tussenruimte van 31cm regelwerk aangebracht. Bij voorkeur 5×5 cm vurenhouten regels.
Tussen de vuren regels komt 5 cm glas- of steenwol zonder aluminium reflectiefolie. Deze isolatie dient als reflector voor de warmte die wordt geproduceerd door de CALEO verwarmingsfolies.
Nadat het regelwerk en de isolatie is aangebracht worden hierop in de lengte de verwarmingsfolies aangebracht, aangesloten en getest.
Als laatste stap wordt er gips- of stucplaat met een maximale dikte van 12,5 mm aangebracht en een schroefafstand van 35 cm (op het hart van de regels).

Let op: in geen enkel geval mogen er dubbele of dikker dan hier aangegeven isolatielagen worden aangebracht.

HOEVEEL VERMOGEN?

Het begint met het maken van een verwarmingsplan. Bij het gebruik van plafondverwarming als hoofdverwarming van redelijk tot goed geïsoleerde woningen kunt u voor uw berekeningen uitgaan van minimaal 30-40W/m3 voor woonruimtes en minimaal 60-70W/m3 voor badkamers om een behaaglijk binnenklimaat te bewerkstelligen. De folie zelf heeft een netto vermogen van 160W/M2.